Triatlon

Multitesta Triatlon

Triatlon er en fascinerende, varierende og meget motiverende sportsgren. At dyrke triatlon bliver meget hurtigt en livsstil, hvor triatlon-træningen og deltagelsen i konkurrencer bliver en betydningsfuld del af din hverdag.

Triatlon er også en yderst kompleks sportsgren, hvor der er rigtigt mange ting at lære og mange timer der skal trænes. Hvis du står alene med dit triatlon-projekt kan du hurtigt miste overblikket og bruge unødvendig meget tid på nogle dyrtkøbte erfaringer.

Med hjælp fra en Multitesta-træner kan du drage nytte af træneres erfaring og viden og på den måde optimere udbytte af din træning.

At træne sig op til en triatlon er en lang rejse og det er vigtigt at du får et stort udbytte af selve processen, hvis målet skal stå mål med din indsats. Ved at overlade den overordnede styring og vejledning til en personlig træner får du ro og overskud til at fordybe dig i processen.

Samtidig kan vi optimere din træning og spare dig for en masse unødvendige træningstimer som har det med at fylde lidt for meget i en travl hverdag.

Hos Multitesta kan du blive tilknyttet en personlig træner der kan hjælpe dig frem mod målet. Vi kan også hjælpe dig med mere specifikke ting som f.eks:

1) svømmetræning;
2) bikefit og løbestilsanalyser;
3) triatlon-specifikke test;
4) kostoptimering.