Tracy Høeg vinder 10 km distancen til Griseløbet – Den Grønne Halvmaraton 2013
25. Mar, 2013 af Ole Stougaard

Griseløbet 2013 - Vinder på 10 km Tracy Høeg

Jeg har fornøjelsen af at træne løberen Tracy Høeg.

Tracy er primært ultraløber, og lige for tiden træner hun hen mod Inov-8 Fyr til Fyr løbet lørdag den 6 april. Inov-8 Fyr til Fyr løbet er et 60 km ultraløb på Bornholm, som starter ved Dueodde Fyr, og hvor du løber langs østkysten til målet ved Hammer Fyr.

Men selvom Tracy træner til ultraløb, så udelukker det ikke, at hun også har fart i benene til at løbe hurtigt på kortere distancer.

Søndag den 24 marts testede Tracy formen ved det traditionsrige forårsløb: Griseløbet – Den Grønne Halvmaraton. Foruden halvmaratondistancen kan du også løbe 10 km, og det var på den distance at Tracy stillede til start.

Trods lidt maveproblemer fra den tredje kilometer og frem til mål, lykkedes det Tracy at komme først over målstregen i tiden 41:15. Havde det ikke været for maveproblemerne havde Tracy også løbet under 40 minutter, men det må vente til det næste 10 km race.

Tiden bliver ikke mindre imponerende af, at hun i samme træningsuge har løbet rigtigt mange kilometer, så det tyder på at formen er rigtig god.

Tillykke til Tracy.