Tina Dickow er bare for sej
15. Feb, 2010 af Ole Stougaard

tina dickow pressebillede anders steensgaard

Jeg var desværre ikke hjemme til at se Zulu Awards 2010 i lørdags, hvor Tina Dickow igen brillerede med en suveræn optræden – denne gang i duet med Medina

Jeg har været stor fan af hende siden Jane introducerede mig for hende til en Grøn koncert tilbage i 2005. Tina Dickow er en fantastisk sangskriver og sammen med bandet plejer hun at levere nogle fremragende koncerter, der gør stort indtryk i lang tid efter det sidste nummer er spillet. Jeg glæder mig allerede nu til d 3. juni hvor jeg skal høre hende i DRs koncertsal.

Jeg ser mange lighedspunkter mellem det at være dansk musiker og livet som elitesportsmand inden for sportsgrene som fx cykling, triatlon og løb. Jeg tror ikke Tina gør det for pengenes skyld, men fordi hun virkelig brænder for at skrive sange, og give en masse af sig selv til hendes publikum. I mine øjne er hendes hvilen-i-sig-selv udstråling et synligt tegn på, at motivationen kommer indefra, og at hun ikke gør det for at vise andre hvad hun kan.

Der er ingen tvivl om hun har et stort talent, men hun arbejder også benhårdt for at blive bedre. Jeg tror at Tina Dickow tænker musik i langt de fleste af døgnets vågne timer, ligesom hun dagligt øver sig på at blive endnu bedre

Ligesom en passioneret løber ikke går til løb, men er LØBER så er Tina Dickow sanger og musiker

Så du heller ikke Zulu Awards så nyd Tinas og Medinas optræden her…