STRONG fortsætter i CCS Training Center
18. Feb, 2016 af Ole Stougaard

ccs

I de sidste 5 år har jeg haft min base i Exerzice Fitness som siden er blevet til Fitnessdk.

Det er der at jeg har udført test, lavet løbestilsanalyser og løbetekniktræning med Posemethod samt haft mine personlige træningstimer.

Og det er også der jeg har udviklet mit STRONG styrketræningskoncept.

Og efter 5 gode år er det nu blevet tid til luftforandring og tid til at flytte min base til et nyt sted.

Jeg har indgået en aftale med CCS Training Center, hvor jeg fremover vil have min daglige gang, og hvor jeg vil fortsætte med at lave test, løbestilsanalyser og videreudvikle og optimere STRONG.

Jeg ser frem til at møde nye mennesker, og så ser jeg faktisk også frem til at være tvunget ud i at skulle finde nye træningsrutiner, i og med det nye center også betyder andre træningsforhold, træningsmuligheder og andet træningsudstyr.

Jeg har i Exerzice- og Fitnessdk-tiden nydt godt af at samarbejde med og dele erfaringer og viden med Morten Tillitz og Allan Frederiksen, og nu ser jeg meget frem til komme under samme tag som de personlige trænere Kristian Bradsted, Roland Nissen og Mie Maimann Møller og sparre med dem, lære af dem, og få indsigt i deres træningsmetoder.

Men bortset fra de nye omgivelser så forbliver de forskellige services jeg tilbyder de samme.

Ønsker du f.eks. at komme i gang med personlig træning, så koster 1 session 700 kroner, 5 sessioner koster 3.000 kroner og 10 sessioner koster 5.000 kroner.

Du kan læse mere om alle mine services her: Personlig træning, test og løbeteknik.