SPORT-MASTER Running concept
25. Mar, 2010 af Ole Stougaard

motionsloeb3

SPORT-MASTER har under navnet ”Running Concept” netop lanceret et nyt løbekoncept i alle landets SPORT-MASTER-butikker. Formålet er at tilbyde dig rådgivning om alle aspekter i forbindelse med din løbetræning, således at du får den bedste oplevelse med dit løb.

Det er vigtigt at tænke hele vejen rundt og både give dig det optimale udstyr, men også give dig rådgivning omkring træning, kost, skader og restitution. Til det formål har SPORT-MASTER allieret sig med en række stærke samarbejdspartnere, og én af dem er Multicoach.

Multicoach er blevet udvalgt som foretrukken samarbejdspartner omkring alt, hvad der vedrører træningsplanlægning, træningsprogrammer og træningsrådgivning.

Som SPORT-MASTER-kunde har du mulighed for at få den bedste rådgivning og vejledning omkring din løbetræning, og vi tilbyder tre forskellige træningsløsninger

Det er vigtigt at skabe en god relation mellem den lokale SPORT-MASTER butik og dig som kunde, og et af de vigtigste links er din personlige løbeplan. Hos Multicoach er stolte og glade for samarbejdet med SPORT-MASTER, og vores fornemste opgave bliver at hjælpe dig med, at få den bedste oplevelse i dit nye løbeoutfit.

Vi vil hjælpe dig med, at du på en sund og forsvarlig måde opbygger din form og arbejder hen imod dit personlige løbemål, uden dumme afbræk pga skader og overbelastning.