Poserunning løbeteknikworkshops hos Kaisersport
28. Maj, 2013 af Ole Stougaard

Abdi Hakin Ulad

Jeg har tidligere nævnt, at jeg har lavet et samarbejde med Kaisersport i København, hvor jeg hjælper dem med alt hvad der har med løbeteknik at gøre.

Kaisersport sælger foruden “traditionelle” løbesko og minimalist løbesko og natural running løbesko. Og det er vigtigt at salget af den type løbesko følges op af korrekt rådgivning omkring løbeteknik, hvis løberen skal have en god oplevelse ud af at løbe i disse sko.

Min opgave er dels at uddanne personalet i løbeteknik, dels at være tovholder for workshops og kurser i Poserunning løbeteknik samt at kunne tilbyde Kaisersports kunder muligheden for at få en personlig løbetekniktime.

Poserunning inspirationsworkshops
Vi har nu fået planlagt de første events, og torsdag den 6 juni og igen torsdag den 20 juni vil jeg sammen med Kaisersport afholde nogle inspirationsworkshops i Poserunning. Målsætningen er at introducere løbere til Poserunning og løbeteknik, samt at give deltagerne de første værktøjer til selv at komme i gang med at arbejde med at forbedre løbeteknikken.

Det er gratis at deltage i disse workshops, og der er plads til max 30 deltagere per gang. Du kan tilmelde dig ved at kontakte Kaisersport på telefon38 28 69 89 eller ved at henvende dig i butikken.

Personlig løbetekniktime
Både den 6 juni og den 20 juni har du også mulighed for at booke en personlig løbetekniktime.

En personlig time giver dig en analyse af dine nuværende måde at løbe på, samt en masse praktisk træning med henblik på at forbedre din løbeteknik. Der berøres kun ganske lidt løbeteknik på et teoretisk plan, men i stedet arbejdes der specifikt med teknikøvelser og balance/bevægelighed/styrke.

Det får du:
– En analyse af din nuværende løbestil og en beskrivelse af, hvad du gør rigtigt og hvor din teknik kan optimeres
– En kort intro til, hvordan vi skaber fremdrift når vi løber
– Praktisk træning med henblik på at forbedre din løbestil
– Ny videooptagelse så vi kan se de forbedringer du har opnået på en time
Skriftlig rapport og forslag til træningsprogram.

Følgende tider er ledige:

Torsdag den 6. juni:
14.00-15.00
15.15-16.15
16.30-17.30

Torsdag den 20. juni:
14.00-15.00
15.15-16.15
16.30-17.30

Prisen for en personlig time er 800 kroner, og du kan kontakte Kaisersport (38 28 69 89), hvis du ønsker at booke en time.

Jeg ser med stor glæde frem til disse dage.

Har du spørgsmål til løbeteknik, Poserunning eller minimalist/natural running løbesko eller har du erfaringer med selvsamme ting, så fortæl mig din historie…