Poserunning løbeseminarer med Dr. Nicholas Romanov
3. Jul, 2012 af Ole Stougaard

Poserunning

I slutningen af august kommer manden bag Poserunning, Dr Nicholas Romanov til Danmark. I den forbindelse afholder jeg to en-dags seminarer samt et CrossFit Endurance kursus.

Det er ingen hemmelighed at jeg er meget inspireret af Romanov og hans teorier omkring løb og bevægelse. Med min baggrund som cand scient i idræt er jeg skolet efter den traditionelle måde at anskue sport og træning på, og jeg har anvendt disse principper i både min egen træning og i min træning af andre.

Romanov arbejder ud fra et diametralt anderledes bevægelsesparadigme, som jeg nu anerkender. I starten var jeg meget skeptisk, men efter mange og lange diskussioner og e-mail udvekslinger med Romanov, og ikke mindst minn kropslige erfaring og feedback fra andre, er jeg blevet overbevist om, at vi skal til at tænke bevægelser i et helt nyt perspektiv.

Er du løber, løbetræner eller fysioterapeut eller er du bare nysgerrig efter at høre mere om Poserunning, så book et af nedenstående arrangementer eller måske dem begge to!

Event 1: Løbeseminar for fysioterapeuter

Dato: Torsdag d. 23. august fra 09.00 – 17.00
Pris: 1500 kroner, inkl forplejning
Deltagerantal: max 15

Dette seminar henvender sig til fysioterapeuter og andre der til dagligt arbejder med løbeskader og optimering af løberes bevægelsesmønstre. Du vil blive udfordret på den traditionelle måde at arbejde med løbeskader og du vil tage derfra med stof til eftertanke og med nye ideer til dit daglige arbejde.

Læs mere om løbeseminaret.

Event 2: Løbeseminar for løbere og løbetrænere
Dato: Fredag d. 24. august fra 09.00 – 17.00
Pris: 1500 kroner, inkl forplejning
Deltagerantal: max 15

Dette seminar introducerer dig til Poserunning. Der er både en teoretisk del samt en praktisk del, hvor du får lejlighed til at arbejde med teknikken. Vi gennemgår også videoanalyse og fejlretning.

Læs mere om løbeseminaret.

Begge arrangementer finder sted i Exerzice Fitness.

Hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker du at blive tilmeldt, så send en mail til ole@multitesta.dk