Pose Performance – det gode løb
5. Mar, 2013 af Ole Stougaard

Pose Performance - det gode løb

Fysioterapeut og triatlet Søren Madsen har været på et af mine trænerkurser i Poserunning. Søren har netop startet Poseperformance – det gode løb, hvor han tilbyder løbestilsanalyser, kurser mv.

Nedenfor kan du læse en præsentation af Søren, hans baggrund, og hvorfor han har startet Poseperformance – det gode løb:

Jeg arbejder som sportfysioterapeut, og har derigennem set utroligt mange skader i forbindelse med motionsløb. Posekonceptet har givet mig muligheden for at hjælpe løbere af med deres skader. Ud fra en standardiseret opsætning, er det muligt for mig at sammenfatte en metode hvorpå løb bliver let og skånsomt.

Jeg har gennem længere tid har haft et ønske om at udbrede kendskabet til Posekonceptet. Jeg har brugt det med stor succes i min egen træning, og i mit daglige virke som sportfysioterapuet. Nu syntes jeg tiden er moden til at starte et projekt op, hvor jeg har mulighed for at få budskabet om pose ud til så mange løbere som muligt.

Det har resulteret i “Pose Performance – det gode løb” og tanken bag er ganske enkelt at give løbere, fra nybegyndere til erfarne, mugligheden for at optimere deres løb, så de får den bedst mulige løbeoplevelse.
I bund og grund handler det for mig om, at vi skal bevæge os på den mest effektive måde, og sørge for at udnytte de kræfter som skaber bevægelse.

Der findes utroligt mange kulturer og tilgange til løb, udstyr og træning. Pose performance skal være med til at guide løbere i denne jungle. Fokus er på det løbetekniske og den måde vi bevæger os på. Jeg har indtil videre haft stor succes med at hjælpe løbere af med skader, og jo længere vi kan holde os skadesfri, jo mere kontinuitet får vi og derved det bedste træningsforløb. Så uanset ambitionsniveau og skadeshistorik, så glæder jeg mig til at hjælpe dig til at nå dine mål.