Ole Stougaard + Ivan Jureta + Nikola Tosic = Multiquark Ole Stougaard Running
2. Dec, 2011 af Ole Stougaard

Ole Stougaard, Ivan Jureta, Nikola Tosic

For en lille uges tid siden var jeg en tur i Beograd for at besøge JTT Services.

Nikola Tosic og Ivan Jureta er nogle af de nøglepersoner, der har hjulpet mig med at udvikle verdens første dynamiske og adaptive løbealgoritme baseret på en træners viden og metoder.

Ivan Jureta er en af verdens førende matematikere inden for kunstig intelligens. Han har specialiseret sig i at udvikle algoritmer, der kan efterligne menneskelig adfærd, f.eks. en træners beslutninger om, hvordan en person skal træne.

Nikola Tosic er manden bag brand og produkt design, og han har skabt et spændende brand for mit kommende løbe-website.

Vi har igennem de seneste 12 måneder arbejdet intensivt på at få udviklet den første løbealgoritme. Formlen er nu skrevet og programmeringen er i fuld gang. Til at udvikle det kommende løbewebsite har jeg gennem JTT Services ansat to programmører, som arbejder målrettet på at få kodet websitet.

Vi kommer til at sætte en ny standard for træningssoftware. Produktet vil især adskille sig fra eksisterende træningssoftware på to afgørende punkter:

Dynamik og adaptive egenskaber
Takket være den avancerede algoritme vil træningsplanerne blive meget dynamiske og adaptive. Træningsplanen vil hele tiden tilpasse sig atletens træning og udvikling. Sker der afvigelser fra den planlagte træningsplan, vil planen med det samme blive revideret og justeret.

Specifik trænerviden
Træningssoftwaren vil ikke blot genere en træningsplan ud fra et enkelt sæt definerede regler og metoder. Vi vil kunne tilbyde en atlet at vælge mellem række af trænere. Enhver træner har sine egen træningsfilosofi, og deraf afledte principper og metoder for planlægning af træning.

Vi anerkender alle succesfulde træners viden, og lader atleten selv afgøre, hvilken træners algoritme de ønsker at bruge. Atleten får ikke adgang til den “levende” træner, men de får adgang til en automatiseret træningsplan, der vil se ud på præcis samme måde, som havde træneret nedskrevet planen på papir. Jeg har på nuværende tidspunkt aftaler i hus med to kompetente og succesfulde danske løbetrænere.