Nykredit Invest Aarhus City Halvmarathon
12. Apr, 2012 af Ole Stougaard

Nykredit Invest Aarhus City Halvmarathon

Nykredit Invest Aarhus City Halvmarathon er et nyt stort halvmaratonløb som afvikles i Århus midtby søndag d 3 juni 2012. Mere end 6.000 løbere er allerede tilmeldt, så der bliver liv og glade dage i Århus.

Sammen med TV 2 GO’ har Multitesta lavet et samarbejde med Århus Motion. TV 2 GO’ vil i den kommende tid bringe artikler omkring relevante emner i forhold til løbetræning ligesom de vil skrive inspirerende historier der kan være med til at holde motivationen oppe hos alle der løbetræner frem mod løbet.

Ligesom med GO’ Maraton projektet vil jeg også her være TV 2 GO’ s løbetræner, og fra Multitesta tilbyder jeg dig en gratis træningsplan, der i løbet af de sidste uger vil bringe dig i topform til den store dag.

Jeg synes at det er en fornøjelse af jeg med min viden og erfaring med løbetræning på denne her måde kan hjælpe et stort antal løbere med at optimere deres træning.

Du kan vælge at følge træningsplanen til Nykredit Invest Aarhus City Halvmarathon online, eller du kan tilmelde dig en nyhedsmail, hvor du hver fredag eftermiddag modtager en e-mail med den kommende uges træning.

Har du brug for et godt råd eller lidt vejledning kan du bruge Facebook til at stille et spørgsmål og få svar.