Ny træningservice – Multitesta Base
28. Jul, 2014 af Ole Stougaard

Multitesta Base

Jeg har gennem de sidste par år kun tilbudt én træningsservice, hvor du som atlet har fået “hele pakken” med personlig træningsplan, ugentlige evalueringer og justeringer samt ubegrænset support.

Det er en service som rigtig mange er glade for, men jeg har også erfaret at der er flere og flere der “bare” efterspørger på en træningsplan og noget struktur og vejledning, men som IKKE har behov for så meget personlig coaching og sparring med en træner.

Derfor har jeg valgt at tilbyde en ny træningsservice – Multitesta Base. Jeg er sikker på at mange vil få stor glæde af denne træningsservice, og den er velegnet til alle der har et løbe-, cykel- eller triatlonmål samt til alle der træner fitness/styrketræning eller som træner for at opnå et vægttab eller mere trivsel.

Nedenfor kan du læse om Multitesta Base. Er det noget for dig eller kender du én for hvem dette lige er den form for træningshjælp de har brug for, så tøv ikke mere at kontakte mig. For at læse mere om alle Multitestas træningsservices, så kan du læse mere her: Multitestas Personligs træningsservices.

Multitesta Base

Multitesta Base er perfekt til dig, der gerne vil have stuktur på din træning og en træningsplan at følge, men som ikke har det store behov for tæt sparring med en personlig træner.

Med Multitesta Base får du en personlig træningsplan der løber over minimum 4 uger. Træningsplanen er baseret på din målsætning, dit niveau samt hvor meget tid du har til at træne, og alt dette finder vi ud af ved at du dels svarer på en række spørgsmål dels ved at vi per mail skriver sammen eller vi taler sammen over telefonen.

Hver måned evalueres din gennemførte træning, og din træningsplan opdateres efterfølgende for en ny periode.

Multitesta Base egner sig perfekt til alle der træner løb, cykling og triatlon samt til alle der dyrker fitness og styrketræning.

Med Multitesta Base får du:

  • 4+ ugers personlig træningsplan
  • En månedlig evaluering og opdatering af din træningsplan
  • Mulighed for at sende din træner én mail per måned med træningsrelaterede spørgsmål
  • Stil træningsrelaterede spørgsmål på Multitestas Facebookside
  • Rabat på fysiologiske tests, løbestilsanalyse, energiprodukter mm. hos Multitesta

Priser: 300 kr/måned, 800 kr/3 måneder, 1500 kr/6 måneder og 2800 kr/12 måneder

multitesta-base2