NovoCon direktør Heini Vogn gennemfører Ironman Western Australia
8. Dec, 2009 af Ole Stougaard

Heini Vogn

I den forgangne weekend deltog Multicoach-triatleten Heini Vogn i Ironman Western Australia. Trods det danske efterår havde Heini fået trænet godt og formen var rigtig god og han havde derfor gode forventninger til en god præstation i den Australske varme.

Desværre for Heini fik han mekaniske problemer på cyklen. En saddelbolt var ikke spændt hårdt nok, hvilket resulterede i at sadlen gradvist rykkede sig nedad. Den ændrede kørestiling gjorde at Heini begyndte at få krampe i lårene allerede efter 80 km. Selvom han fik hjælp til at spænde den ordentligt fast efter ca. 100 km, var skaden sket. Han kunne slet ikke træde til uden straks at få kramper igen. Løbet gik derfor heller ikke ret godt, han gik det meste af vejen, kunne stort set kun løbe 500 m til 1 km af gangen. Han gennemførte alene på viljen og siger at det var noget hårdt ved stoltheden! Det har dog været en fantastisk tur alligevel, idet han har mødt rigtig mange flinke mennesker fra forskellige verdensdele/lande.

Jeg håber på at få et interview med Heini når han har sundet sig lidt således vi kan få Heinis egen beretning af oplevelsen down under