Når mænd bliver til Ironmen – Morten Have og Lars Rønning kører Lanzarote Ironman i dag
19. Maj, 2012 af Ole Stougaard

Morten Have, Lanzarote Ironman 2012

I dag kl 07.00 lyder startskuddet til årets Lanzarote Ironman. Det er et helt igennem fantastisk race som jeg selv har deltaget i to gange. Racet er super godt organiseret, det er en rigtig flot rute og så ræses der under meget udfordrende konditioner.

Ruten i sig selv er hård og det kombineret med en hård vind og høje temperaturer gør det til et af de hårdeste Ironman-races i verden

Jeg har trænet Morten Have igennem det sidste halve års tid. Lanzarote bliver Mortens anden Ironman. Morten er god til at fokusere på sit eget race så han kommer til at være tålmodig i starten af cyklingen, hvor de andre vil komme blæsende forbi, fordi de lader sig rive med af den gode stemning og de friske ben.

 

Lars Rønning, Lanzarote Ironman 2012

 

Ud over Morten har jeg også coachet og vejledt Lars Rønning. Lars har været på Lanzarote to gange før, så han ved hvad der venter.

Lars har fundet en super god form på det seneste og forhåbentlig kan det blive omsat til en rigtig god præstation. Lars er især stærk på cyklen, og det gælder om for Lars at bruge den gode cykelform til at stille cyklen med friske ben med henblik på en god maraton fremfor at bruge cykelformen til at kanontid på de 180 km. Gør han det så tipper jeg, at han kommer til at gå de sidste 10-12 km!

Godt race til dem begge