Multitesta learning: Level 1 trænerkusus i Poserunning april 2012
30. Apr, 2012 af Ole Stougaard

Level 1 trænerkursus - Lone Sørensen og Morten Tillitz

I weekenden afviklede jeg endnu et vellykket trænerkursus i Poserunning.

Som altid var der en god blanding af kompentencer og erfaringer til stede blandt deltagerne. Der var en fysioterapeut der til dagligt arbejder meget med løbere, så var der nogle som enten studerer idræt, eller med afsluttet BA eller kandidatgrad i idræt, et par sportsmassører samt nogle uden decideret idrætsfaglig baggrund men med praktisk løbeerfaring.

Det giver altid en god og bred debat om løb og løbeteknik, og vi fik vendt mange spændende problemstillinger i løbet af de to dage.

Fælles for alle er det dog, at de tog fra odense søndag eftermiddag med en langt større indsigt i og forståelse for, hvordan vi løber, og hvordan vi løber optimalt.

Deltagerne var:
1. Mads D Thorsen
2. Lone Sørensen
3. Thomas Orboe
4. Jonas Borsøe Christensen
5. Morten Tillitz
6. Rasmus Meldgaard
7. Lars Aarup
8. Linda Olsen

Næste level 1 trænerkursus bliver i løbet af efteråret.

Kunne du tænke dig at få lavet en løbestil/teknik-analyse, så er der nu ved at være en god gruppe af level 1 trænere fordelt rundt omkring i Danmark. Send mig en e-mail (ole@multitesta.dk), hvis du vil sættes i forbindelse med en poserunning-træner i nærheden af dig.

Som et nyt tiltag har Posetech lanceret et nyt website: Techniquespecialist.com. Her vil alle Poserunning-trænere efterhånden blive listet,.