Multitesta – La Marmotte Træningspakke 2012
14. Okt, 2011 af Ole Stougaard

Det store franske motionscykelløb La Marmotte, som køres i de franske alper, byder på intet mindre end 174 km og 5000 højdemeter fordelt på klassiske Tour de France bjerge som bl.a. Col du Glandon, Col du Telegraphe og Col du Galibier. Sidst men ikke mindst afsluttes med den barske stigning til målet i Alpe d’ Huez.

Den store fysiske udfordring der venter deltagerne i La Marmotte, kræver et struktureret og vel tilrettelagt træningsforløb for at sikre en optimal præstation samt en god oplevelse.

Hos Multitesta har vi gennem de seneste år trænet mange cykelryttere med netop det mål for øje. Derfor har vi stor erfaring med planlægning af et personligt træningsforløb frem mod La Marmotte, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes målsætning samt fysiske styrker og svagheder.

Vi har sammensat en træningspakke som indeholder alle de aspekter, vi mener, der er væsentlige for et godt træningsforløb og en optimal præstation til La Marmotte.

La Marmotte Træningspakke 2012:

Træningspakken inkluderer følgende:

  • Personlig træning: Træningsplanlægning med månedlig træningsevaluering og opdatering af træningsplanen samt ubegrænset support via e-mail og skype

  • Personlig La Marmotte strategi: Udarbejdelse af personlig La Marmotte Strategi for intensitet og ernæring. Herunder specifik vejledning i kost og ernæring i forhold til La Marmotte.

  • 2 x cykeltest: Trappetest bestående af 4-5 intervaller af 5 minutters varighed, hvor belastningen øges efter hvert interval. Vi bestemmer syregrænse, udholdenhed/energiomsætning og intensitetszoner (watt/puls). Alle disse parametre er yderst væsentlige for træningsforløbet og præstationen til La Marmotte.

  • 1 x Retül Bikefit: Retüls dynamiske 3D-analyse system sikrer millimeter præcis tilpasning af cykelpositionen i forhold til kroppens optimale arbejdsposition – dette sikrer kvalitet i træningen, optimal præstationsevne og komfort på cyklen.

  • Multitesta-High5 energipakke: Gratis energipakke bestående af 1 bøtte High5 EnergySource (2,2 kg), 1 kasse High5 EnergyGel, 1 kasse High5 SportsBar eller EnergyBar, 1 bøtte High5 ProteinRecovery (1,6 kg) (værdi: 1.500 kroner)

  • Workshop: En workshop med fokus på La Marmotte og den optimale præstation. Herunder energiindtag i forbindelse med træning og under selve løbet

Priser: Prisen på træningspakken varierer afhængig af hvornår træningsforløbet startes.

  • Træningsopstart før d. 1/12/2011 – pris 10.500 kr.
  • Træningsopstart før d. 1/2/2012 – pris 9.500 kr.
  • Træningsopstart før d. 1/3/2012 – pris 8.500 kr.

For yderligere information omkring La Marmotte træningspakken kontakt: Jacob@multitesta.com