Multitesta mission

Multitesta Mission

Multitesta er et trænernetværk af kompetente og erfarne trænere inden for udholdenhedssport. Intentionen er at samle og organisere gode trænere under et og samme navn til gavn for både dig som atlet og for trænerne imellem.

Som atleter er alle unikke. Vi er forskellige på områder som personlighed, træningsbaggrund, forudsætninger og målsætning, så derfor er der også behov for forskellige trænertyper og spidskompetencer.

Hos Multitesta kan vi præsentere en bred vifte af kompetente og erfarne trænere og du kan helt sikkert finde en træner der passer til netop dig

Som træner kan vi også altid blive bedre. Og bedre bliver vi ved at være nysgerrige og grave dybere ned i idrætsfysiologi og træning og gennem erfaring. Vi bliver også bedre af at hjælpe og udfordre hinanden som trænere. Hos Multitesta skaber vi med trænernetværket nogle gode rammer for man som træner kan blive endnu bedre

Hos Multitesta tilbyder vi personlig træning inden for
1) <a title=”Løbetræning” href=”/lobetraening/” target=”_blank”>Løbetræning</a>
2) <a title=”Cykling” href=”/cykling/” target=”_blank”>Cykling</a>
3) <a title=”Triatlon” href=”/triatlon/” target=”_blank”>Triatlon</a>

Desuden kan vi hjælpe dig med at optimere din teknik og træning gennem bikefits, løbestilsanalyse og fysiologiske test. Vi tilbyder:

1) <a title=”Retul Bikefit” href=”/retul-bikefit/” target=”_blank”>Retul Bikefit</a>
2) <a title=”Løbeteknik” href=”/lobeteknik/” target=”_blank”>Løbeteknik-analyse og optimering</a>
3) <a title=”Testcenter” href=”/testcenter/” target=”_blank”>Fysiologiske test</a>