Lars Rønning skal køre Norseman 2012
7. Nov, 2011 af Ole Stougaard

Norseman 2006, winner Ole Stougaard

I weekenden blev det annonceret fra Norseman-organisationen, hvem af de mange mange ansøgere der har fået en startplads til Norseman 2012.

Det bliver tiende gang af Norseman afvikles, og for at gøre det til noget særligt, så afvikles der en konkurrence både om lørdagen og om søndagen. Begge dage med 250 deltagere.

Jeg har flere gange været fristet til at søge om en startplads, da konkurrencen virkelig er noget helt specielt. En unik oplevelse du aldrig glemmer (også selvom man ikke vinder :-) ).

Men jeg ved også hvor meget det kræver, og med familie og iværksætterprojekt med at udvikle “verdens bedste løbewebsite”, så er der ikke timer nok i døgnet, til også at få trænet det der skal til.

Til gengæld kan jeg glæde mig over at Lars Rønning, som jeg har haft en mangeårigt venskab med, og som jeg nu træner, har fået en af de eftertragtede pladser. Det lugter lidt af en supporter-funktion, men indtil videre bliver det ved trænergerningen.

Lars er for nyligt startet som Senior Regional Director (EMEA) / Head of EMEA at The Active Network, som er verdens største eventregisterings-virksomhed.

Som den sportsmand og forgangsmand Lars er, så forpligter sådan en position også til at man selv er aktiv. Så inden Norseman står der både 70.3 Sydafrika og Lanzarote Ironman på to-do listen.