Lad dine drømme blive til virkelighed
9. Mar, 2012 af Ole Stougaard

Aleksandar Markovic-Sørensen løber Transgrancanaria

Tidligere elitetriatlet som jeg har haft fornøjelsen af at træne og nu rigtigt gode kammerat Aleksandar Markovic-Sørensen er en dagdrømmer.

Og det ender ofte med at han gør sine drømme til virkelighed. Efter han er stoppet med triatlon på højeste niveau har Aleksandar puslet med tanken om at prøve kræfter med ultraløb, og inden han så sig om havde han tilmeldt sig ULTRA-TRAIL Mt. FUJI.
 
Som forberedelse deltog Aleksandar i sidste weekend i ultraløbet Transgrancanaria – 96 km på tværs af Gran Canaria – hvor han blev en meget flot nummer 6.

Læs om hans oplevelser og se den inspirerende video fra løbet.
 
De store mål du når her i livet starter ofte i dine drømme. Det du drømmer om at nå er med at give dig den motivation der skal til for at du når dine mål.
 
Det er ikke afgørende om det næste mål du har sat dig for at nå er at gennemføre dit første 5 km motionsløb, at løbe en halvmaraton eller en hel maraton eller om det som i Alekandars tilfælde er målet om at løbe ULTRA-TRAIL Mt. FUJI.
 
Dit næste mål skal tilpasses dine forudsætninger og færdigheder. Er målet for ekstremt i forhold til dine færdigheder og hvad du mentalt kan rumme, så når du det aldrig. Du vil mangle troen på at det kan lade sig gøre, og så kommer du aldrig i gang. Omvendt må det heller ikke være alt for nemt at realisere målet, da du så ikke kan finde den nødvendige motivation til at gøre det.
 
Dit ultimative drømmemål må gerne ligge langt fra der hvor du er nu. Men så er det vigtigt at du sætter dig nogle mindre delmål som kan give dig realistiske pejlemærker at arbejde hen imod på vej mod drømmemålet.
 
Drømmer du om Nykredit Copenhagen Marathon så løb et 10 km motionsløb og en halvmaraton inden din store maratondag.