La Marmotte 2011
2. Feb, 2011 af Ole Stougaard

La Marmotte

La Marmotte er navnet på et af verdens hårdeste motionscykelløb. Løbet har start i byen Bourg d’Oisans, som ligger ved foden af Alpe d´Huez, men inden den legendariske Tour-stigning skal besejres skal de deltagende ryttere klatre yderligere tre af de mest legendariske Tour de France bjerge, Croix de Fer, Col de Telegraphe, Col de Galibier.

I alt strækker ruten sig over 176 km og der skal klatres ca 5.000 højdemeter, og selvom det er meget hårde odds så tiltrækker løbet hvert år op mod 8.000 cykelmotionister.

Der har i de senere år været en stigende interesse for La Marmotte blandt danske cykelmotionister og Multitesta har hjulpet flere ryttere med træning og coaching frem mod løbet. 2011 er ingen undtagelse. Der er rekordstor deltagelse af danske ryttere.

Er du én af dem der har sat sig som mål at deltage i La Marmotte er det vigtigt at du nu kommer godt i gang med træningen.

Jeg vil i den kommende tid skrive mere omkring løbet, træningen og hvad det kræver at komme godt igennem så hårdt et cykelløb