KMD Challenge Copenhagen 2012
10. Aug, 2012 af Ole Stougaard

KMD Challenge Copenhagen 2012

På søndag lyder startskuddet til Danmarks største triatlonbegivenhed – KMD Challenge Copenhagen 2012.

Multitestas trænere har trænet og vejledt en række af deltagerne med henblik på at gøre dem klar – både fysisk og mentalt – til den store udfordring det er, at kaste sig ud i en konkurrence der strækker sig over 9+ timer.

På grund af travlhed med mit Multiquark-projekt, har jeg desværre kun haft tid til at træne en lille håndfuld triatleter. Jeg skriver “desværre” fordi jeg holder meget af at træne, coache og vejlede en person over en periode på 6-12 måneder og se, hvad træningen og processen i det hele taget kan gøre ved mennesker.

Der sker ofte store forandringer med kropsproportionerne (vægttab og en mere trimmet krop), og den fysiske arbejdskapacitet bliver selvsagt også meget større. Der sker også meget mellem ørene. Mange ændrer livsstil og får måske endda et helt nyt værdisæt at leve ud fra.

Forandringerne er som udgangspunkt positive for den enkelte, men det er vigtigt at baglandet kan følge med, således det ikke ender som Maria Maxwell, der blev skrevet om i går på politiken.dk. Som opfølgning kan jeg anbefale at læse Aleksandar Sørensen-Markovics gode råd i en relateret artikel.

På søndag vil jeg tage opstilling omkring Christiansborg og heppe alle deltagerne igennem den afsluttende maraton. Jeg vil især følge dem som jeg har hjulpet frem til den store dag: Lars Møller Andersen, Kuno Bramsen, Torben Nielsen og Lars Rønning.

Godt race til alle.