Kirsten Rungholm, Mia Sørensen og Annemarie Kirk er tre seje løbere
27. Mar, 2012 af Ole Stougaard

Kirsten RungholmMia Sørensen, Munkebjrgløbet 2011Annemarie Kirk

I den seneste periode har løberne Kirsten Rungholm, Mia Sørensen og Annemarie Kirk været i konkurrence. Det blev til to pletskud og en forbier.

Kirsten Rungholm løb søndag d 18 marts New York City Halvmaraton. Kirsten har haft et rigtigt godt træningsforløb, så der var lagt op til en god tid.

Kirstens personlige rekord var før løbet på 1 time 56 minutter, og den blev løbet for 3 år siden. Og efter det løb har det faktisk knebet lidt at komme under to timer. Så jeg havde forsigtigt aftalt med Kisser at målet skulle være under to timer og gerne tæt 1 time 56 minutter.

Men Kirsten overgik sig selv og løb fra alt og alle (næsten da). Hun krydsede målstregen efter 1 time 51 minutter. Meget meget flot. I kan læse mere om Kirstens oplevelse i en kommende blog.

Mia Sørensen havde i samme weekend taget turen til Taulov for at løbe Taulov Halvmaraton. Normalt har Mia deltaget på halvmaratondistancen. Men i 2012 er målet at forbedre tiderne på de kortere distancer, så derfor valgte Mia 10 km distancen.

Som du har kunne læse i en artikel fra GO’ Maraton, så har Mia gang i mange spændende projekter, der kræver tid og fokus. Derfor har træningen også været bygget op omkring en begrænset træningsmængde og en høj træningsintensitet, hvilket også er i tråd med målene om hurtigere tider på 3 km, 5 km og 10 km.

På en hård rute løb Mia meget fine 40:21 minutter, hvilket rakte til en flot andenplads.

Det var en rigtig god start på sæsonen og det fortæller os, at trods den travle hverdag så kan Mia fortsat levere gode resultater.

Annemarie Kirk havde taget turen til Rom for at løbe Rom Marathon. Desværre lykkes det ikke for Annemarie at gennemføre løbet. Hun blev ramt af vejrtrækningsproblemer efter 25 km, og valgte at udgå efter cirka 30 kilometer.

Det er dumt at gennemføre en maraton for enhver pris, så i mine øjne var det den rigtige beslutning Annemarie tog da hun valgte at trække stikket.

Annemarie har for nyligt startet sin egen virksomhed, og hun har arbejdsmæssigt været spændt hårdt op de sidste 8 uger. Der har været meget rejseaktivitet samt en del vigtige møder. Og det har konfliktet med at få trænet optimalt. Vi har debriefet på forløbet og i det ligger der flere interessante konklusioner der er værd at dele med jer. Så du vil snart kunne læse mere om Annemaries forløb.