Kirsten Rungholm er på vej til Paris med Team Rynkeby Sønderborg
19. Jul, 2011 af Ole Stougaard

Kirsten Rungholm og Alfred

Kirsten Rungholm kører for andet år i træk med Team Rynkeby Sønderborg til Paris i forbindelse med årets Tour de France. Team Rynkeby er et virkelig godt initiativ, og formålet er at cykle penge ind til Børnecancerfonden.

For Kirsten er denne tur til Paris meget vigtig. Og derfor kæmper hun i år med næb og klør for at komme hele vejen.

Det har været et udfordrende forår for Kirsten.

Knap var cykelsæsonen gået i gang inden hun styrtede og brækkede albuen. Det kostede et længere afbræk fra landevejstræningen, men som en sand fighter fik Kirsten trænet flittigt på hjemmetræneren, for at holde formen ved lige.

Efter Kirsten kom tilbage på landevejen har det været sparsomt med god vejr, så det har været hård kost, at skulle klare fællestræningen med de andre på holdet, og de nødvendige kilometer på landevejen.

Og for at det ikke skulle være nok, så har Kirsten været småsløj i ugen op til afgang.

Formen er helt sikkert god, men der er ikke noget at sige til at det mentale overskud og troen på at hun kan følge med har manglet.

Og så er det med kun at tage en dag af gangen. Kun fokusere på den etape der venter forude, og fokus på at passe på sig selv og konstant fylde energi på benzintanken.

Men Kirsten er sej og hun kom godt igennem de første dage. Troen på formen, benene og energien er tilbage. Nu triller det bare for Kirsten

Bravo