Jens Isbak som årets Danske age-grouper?
24. Jan, 2011 af Ole Stougaard

Jens Isbak

Multitesta-triatleten Jens Isbak er af sin klub – Sønderborg Triathlon Klub – blevet indstillet til at være med i afstemningen om at blive årets danske age-group triatlet under Dansk Triatlon Forbund.

Jeg har haft fornøjelsen af at træne Jens siden han startede med at dyrke triatlon for cirka 3 år siden, og jeg synes at indstillingen er fuldt fortjent.

Jens har haft en enorm fremgang på den lange ironman-distance, og trods problemer med en hofteskade som afholdt Jens fra at løbetræne ordentligt i store dele af 2010, så  lykkes det ham alligevel at opnå en fornem 4. plads i OstseeMan 2010, og løbe under 3 timer på den afsluttende maraton.

Foruden flotte sportslige resultater er Jens også en god ambassadør for sporten. Blandt andet har han startet en indsamling til kræftens bekæmpelse under titlen ”en kamp mod tiden”. I “kampen” om at blive årets age-grouper er der en række atleter som alle har gjort det godt i 2011.

Ønsker du at støtte Jens, så kan du gøre det på triatlon forbundets hjemmeside. Dog kræver det at du er medlem af Dansk Triatlon Forbund