Jens Isbak kører Ironman Sydafrika 2013
11. Apr, 2013 af Ole Stougaard

Ironman Sydafrike

På grund af mit arbejde med og fokus på Multirunner.dk, har jeg desværre ikke tid til at coache så mange triatleter som jeg gerne ville. Men jeg har fortsat en meget stor passion for triatlonsporten, og én af de få triatleter jeg fortsat træner er Jens Isbak.

Mit samarbejde med Jens startede for mere end 5 år siden, og jeg nyder fortsat at vejlede og coache Jens frem mod de mål han sætter sig. Næste mål for Jens er Ironman Sydafrika, som afvikles på søndag den 14 arpil 2013.

Jens har døjet med en forstuvet fod, så løbetræningen har ikke være optimal, hvorfor fortventningerne er tilpasset situationen. Men Jens er godt cyklende, så hvis alt flasker sig, så er en Hawaiikvalifikation inden for rækkevidde.

Jeg glæder mig til at følge Jens online på søndag, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke.