Jens Isbak kører Hawaii Ironman 2011
7. Okt, 2011 af Ole Stougaard

Jens Isbak, Hawaii Ironman 2011

Natten til søndag dansk tid køres triatlonsportens mest prestigefyldte race – Hawaii Ironman

For mange elite-triatleter såvel som age-group triatleter er Hawaii Ironman det ultimative mål. Det er en konkurrence som du skal kvalificere dig til gennem en af de andre Ironmans verden over. Og niveauet er højt, så det er ingen let opgave…

Multitesta-triatleten Jens Isbak kvalificerede sig til Hawaii ved Ironman Switzerland, og er nu klar til at prøve kræver med de barske forhold på lavaøen.

I år har Jens ingen ambitioner om at komme helt til tops i sin age-group. Det handler om at lære racet at kende og få en fornemmelse af vinden, varmen og luftfugtigheden – erfaringer der kan bruges senere hen, når der skrues op for ambitionsniveauet.

Jeg talte kort med Jens over Skype forleden dag. For en mand med en kæmpe passion for triatlon er Hawaii som at komme i himlen.

Alt det fedeste udstyr bliver præsenteret på diverse expos, alle snakker om triatlon, og minimum én gang om dagen møder du en af triatlonsportens store stjerner – enten ude på en træningstur eller siddende på en cafe med en kop god kaffe.

I alt er der 16 danskere der har kvalificeret sig til Hawaii. En af dem er selvfølgelig Rasmus Henning, som har et mål om at komme på podiet i år

Du kan følge Hawaii Ironman live via nettet via ironmanlive.com

Held og lykke til Jens Isbak