Jeg er vild med dans
19. Okt, 2012 af Ole Stougaard

Vild med dans

Det er fredag og aftenunderholdningen er på plads i form af TV2’s populære program: Vild med dans

Jeg synes egentlig at det er et ganske underholdende program, som samtidig fortæller os noget vigtigt omkring evnen til at lære nye færdigheder på rekordtid.

Vild med dans er et specifikt eksempel på, hvor hurtigt vi kan lære nye færdigheder, hvis vi ellers er motiveret til det, og vi har de rigtige rammer.

Vigtige forudsætninger for at lære noget nyt er:

Motivation: Der er næppe nogen tvivl om, at deltagerne i vild med dans er motiverede. Jeg er sikker på, at alle danserne ønsker at levere den bedst mulige indsats, når de ved, at over 1 million danskere holder øje med dem.

Kompetance: Deltagerne får også stillet den bedst mulige læremester til rådighed. Hvis du skal lære noget nyt, så sørg for at få hjælp fra en ekspert på området.

Tid: Danserne træner hver eneste dag, og de tænker garanteret dans 24/7. Der er en regel der gør deltagerne faktisk har fået en begrænsning for, hvor meget de må træne! Men alle må træne 15 timer om ugen, og det tror jeg alle gør.

På sin vis er dans ikke anderledes som løb, cykling og svømning. Vil du være god til det, så er du nødt til at lære og forstå de grundlæggende færdigheder for den optimale bevægelse, og derefter øve, øve øve.

Så vil du blive god til din sport, så tag ved lære af vild med dans. Det program giver dig opskriften på, hvordan du bliver god til din sport…