Ironman Schweiz 2011- som at befinde sig i en osteklokke
13. Jul, 2011 af Ole Stougaard

Ronnie Schildknecht

Multitesta-triatleterne Heini Vogn og Jens Isbak kørte i søndags Ironman Schweiz.

Trods en løbeskade der har drillet i de seneste måneder var Jens Isbak godt forberedt og motiveret til at jagte en Hawaii-slot, der giver adgang til Hawaii Ironman.

Det blev desværre ikke en af de dage Jens vil huske tilbage på med glæde. Stort set fra første svømmetag følte Jens at han var sådan lidt ved siden af sig selv. Uanset hvor hårdt han pressede på, var det ligesom kroppen ikke ville lystre.

Jeg har selv oplevet sådanne race, og jeg plejer at beskrive følelsen som at befinde sig inden i en osteklokke! Alt foregår ligesom i slowmotion, og du er ikke rigtigt til stede.

I det race manglede Jens de 10 % der giver en top-placering. Jens gennemførte i tiden 9 t 26 min 25 sek (splits: svøm: 1:02:37, cyk: 5:03:19 og løb: 3:17:08). Det rakte til en fjerde-plads i age-group 25-29, og lige akkurat til en Hawaii-kvalifikation.

Så selvom Jens ikke var tilfreds med dagen, så kunne han glæde sig over at få en plads bag startstregen, når det går løs på Hawaii den 8 Oktober 2011. Så bliver der mulighed for at få revanche!

Heini Vogn var også kun en skygge af sig selv. Heini lagde sig syg mandagen inden racet, og først fredag var han nogenlunde frisk igen. Og selvom han følte sig klar så havde sygdommen tappet kroppen for energi. Heini gennemført i tiden 12 t 54 min 38 sek, hvilket var langt under målet.

Trods modgang så er det flot at de begge gennemfører. Det går ikke altid lige som præsten prædiker, men selvom du ikke har en af dine bedste dage, så er det at gennemføre så lang og hård en konkurrence altid er sejr.