Ironman på Lanzarote og maraton i Hamborg og København
20. Maj, 2011 af Ole Stougaard

Lanzarote Ironman 2011

I den kommende weekend bliver flere store konkurrencer afviklet.

På løbefronten gælder det de store maratonløb i København og Hamborg. Multitesta har et par løbere med i Hamborg.

Mia Sørensen fra Vejle går efter en ny personlig rekord og en tid under 3t05min. Omkring samme sluttid har Henrik Aarup Svendsen også indstillet sigtet. For nogle uger siden hed målet sub 3 timer, men en lille fiberskader har drillet lidt, så vi har nedjusteret målsætningen en lille smule.

Jeg stiller selv til start i Copenhagen Maraton. Træningen er gået godt siden min deltagelse i Copenhagen Ultramaraton 100 km (udgik desværre efter 70 km), og jeg sigter på en tid under 2t40min.

For triatleterne gælder det Lanzarote Ironman. Jeg skulle have haft tre triatleter til start, men desværre har en skade sat en stopper for Michael Kragelunds deltagelse. Han blev akut skadet på en træningslejr på Mallorca kort før påske, og da der kun har været marginal fremgang, har vi i fælleskab besluttet at melde pas.

Lars Rønning er en af dem der har meldt sig klar til start. For Lars bliver det hans anden race på Lanzaote, og samtidig et “comeback” til Ironman. Lars deltog hernede i 2005, men siden har meget arbejde lagt en dæmper på træningsmulighederne. Nu har Lars igen fået mulighed for at træne mere, og nok til at komme i form til Ironman.

Spændende bliver det også at følge Multitesta træner og triatlet Aleksander Sørensen-Markovic der stiller op i pro-feltet. Træningen er forløbet rigtigt godt og Aleksander har givet udtryk for at han føler sig rigtigt godt tilpas. Klapper det hele som planlagt er en top-5 placering inden for rækkevidde.