Hvem kan bruge 1 styk Retul bikefit udstyr?
27. Maj, 2013 af Ole Stougaard

Retul bikefit

Retul 3D bikefit er i mine øjne et af de absolut bedste typer bikefits der findes på markedet i dag. Multitestas certificerede bikefittere Bjørn Søvsø Jensen og Chris Fischer har hjulpet rigtigt mange cykelryttere og triatleter med at få dem til at sidde optimalt på deres cykel.

Det har givet atleterne følgende fordele:

+ Bedre aerodynamik
+ Bedre poweroutput
+ Bedre komfort
+ Ingen gener som f.eks. ondt i lænden, hænder der sover eller smerter i nakke/skulder
+ Minimering af riskikoen for at få en overbelastningsskade i f.eks. knæ

Vores Retul bikefit udstyr er blevet opgraderet til et Vantage Motion Capture System, og vi står og skal til at returnere det “gamle” system til Retul i USA.

Men frem for at betale en bondegård for at få det sendt retur, så kan du, hvis du gerne vil lave bikefits, købe udstyret i stedet for.

Det er selvfølgelig ikke den nyeste model af Retul-udstyret, men det fungerer 100 % og du kan købe det for en væsenligt lavere pris end et nyt Retul Vantage.

Retuludstyret kan blive dit for: 35.000 kroner + moms.

Det nye Retul Vantage koster ca. 70.000 kr plus told og fragt, så det er en god og billig måde at komme i gang med dit bikefitarbejde.

Hvis du har brug for at få noget træning i at lave Retul bikefits, så kan du få hjælp af Bjørn eller Chris, som begge er certificerede retul bikefittere.

Hvis du er interesseret, eller hvis du kender nogen der er interesseret, så kontakt mig på ole@multitesta.dk.