Hvad er alternativet til Poserunning?
28. Nov, 2011 af Ole Stougaard

løbende børn

Der er røre en løbestilsandedammen lige for tiden.

Fra mange forskellige steder bliver jeg stort set dagligt mødt med spørgsmål vedrørende løbeteknik. Der er både succeshistorier fra løbere, løbetrænere og fysioterapeuter, der var fået stor gavn af at arbejde med Poserunning.

Men der er også kritiske røster fra løbere og løbetrænere, der ikke mener at Poserunning er den rigtige måde at løbe på.

Jeg synes at det er rigtig fint at folk forholder sig kritisk, og jeg gør mig umage med at argumentere. Spørgsmålene er udfordrende, og de tvinger mig til at grave dybere ned i Pose-teorien for at forstå den endnu bedre.

Hvad der er interessant er, at alle dem som forholder sig kritisk til Poserunning ikke kommer med et alternativ!

Det er som om at deres løbeteknik ikke behøver at forklares. Jeg har endnu ikke mødt en løber eller løbetræner, der har brugt en anden løbeteknik som argumentation.

Hvis Poserunning ikke kan bruges, hvad bruger de så for teknik?

Alle der har et svar på dette er meget velkommen til at skrive en mail til mig på ole@multitesta.com. Så vil jeg publicere de svar jeg får i en ny blog. I er også velkomne til at bruge kommentar-funktionen om end jeg foretrækker mail-svaret.