H.C. Andersen Marathon
25. Sep, 2009 af Ole Stougaard

ole_hjalte_HCA

Efter nogle god løbeuger og en yderst udbytterig weekend med Pose Running besluttede jeg mig for at deltage i H.C. Andersen Maraton – ikke for at sætte personlig rekord, men for at få en god maratonoplevelse.

Jeg havde min søn Hjalte med i babyjoggeren og Jane med på sidelinjen som hepper.

Det blev en super fed maraton gennem Odense gader. Vejret var perfekt solrigt og sensommervarmt og opbakningen langs ruten var virkelig god. Det blev hele vejen igennem et overskudsløb og jeg var virkelig godt løbende, så det blev til en fin tid pænt under de 3 timer og uden træthed og ømme ben

Det har givet mig masser af motivation så lige nu tygger jeg på, om jeg skal jagte en god maratontid på et tidspunkt næste år. Jeg har indledt et tættere samarbejde med Dr. Nicholas Romanov, som har lovet at han kan forbedre min teknik på nogle væsentlige punkt således jeg kan få fuldt udbytte af den store dieselmotor jeg fortsat har