GO Start på GO´Maraton med TV2
3. Jan, 2012 af Ole Stougaard

GO Maraton logoKvindelig løber der træner til maraton

TV2 har på tv2.dk lanceret GO`Maraton, som er et forløb hvor der er sat fokus på løb og med Nykredit Copenhagen Marathon 2012 eller en selvvalgt halvmaraton som mål. GO´Maraton blev lanceret i starten af december, og det er netop blevet opdateret med et sæt nye træningsplaner til alle dem, der først starter op her i det nye år.

Jeg er blevet tilknyttet som løbetræner, og foruden træningsplanerne bidrager jeg også med input til de artikler der bliver skrevet omkring løb, ligesom jeg svarer på spørgsmål og hjælper alle så godt jeg kan.

GO´Maraton har fået en rigtig god start, og i skrivende stund er der over 700 tilmeldte brugere til at modtage en ugentlig mail med den efterfølgende uges træningsplan. Dertil er der sikkert et pænt antal brugere, der blot følger planen via træningssiden.

Det er selvfølgelig altid let at tilmelde sig sådan en forløb, og januar er som altid højsæson for gode intentioner i retning af sundhed og mere motion.

Min, Multitestas og tv2.dk´s fornemste opgave bliver derfor at fastholde så mange brugere som overhovedet muligt og sørge for at de kommer godt i gang med at løbetræne, således de bliver klar til deres halvmaraton eller maraton.

Det vil vi gøre ved at skrive en lang række artikler der vil informere og guide løberne til at forstå og lære, hvad det kræver at gøre gode løbeintentioner til en god vane. Jeg og andre Multitesta-trænere vil også støtte og yde support i det omfang det er muligt for os at følge med.

Både Multitesta og TV2 tager Facebook i brug, og vi vil løbende være i kontakt med løberne. Vi vil også gøre en indsats for at løberne begynder at bruge Facebook-siderne til at støtte og motivere hinanden. Kan vi få startet en god strøm af kommentarer og indlæg, så er jeg sikker på at det hele vil tage fart.

Vi planlægger også at lave nogle tiltag i form af løbeworkshops, konkurrencer hvor løberne kan vinde fede præmier og diverse gode tilbud på test og løbestilsanalyser.

Jeg er super motiveret til at gøre GO´Maraton til en succes og få så mange løbere klar til både halvmaraton og Nykredit Copenhagen Maraton.