Genetic Supplemets Workout Food – Total-i-orden intra-workout produkt
25. Sep, 2014 af Ole Stougaard

Workout Food - total-i-orden intra-workout produkt der sparker røv

Sammen med min rigtig gode ven og personlig trænerkollega i Exerzice Mike Williams, er vi gået på udkig efter et high-end brand inden for sportsernæring og kosttilskud, som vi vil til at sælge som et rigtig godt supplement til sund kost og smart træning.

Vi tester i øjeblikket det engelske brand Genetic Supplements.

De udmærker sig ved kun at anvende de bedste ingredienser – f.eks. mælkeprotein fra græsfodrede schweitsiske køer, ligesom de kun bruger ingen eller så få tilsætningsstoffer som muligt.

Derudover så har de en lang række rigtig gode produkter, vi mener kan være med til at du får det optimale ud af din træning, samt at du performer bedst muligt under konkurrence.

Et af de produkter jeg har testet i snart 3 uger er WORKOUT FOOD. Det er et produkt der indtages under træning. De vigtigste ingredienser er PeptoPro (casein hydrolysat) og Cluster Dextrin. WORKOUT-FOOD

PeptoPro er en type protein der optages lyn hurtigt i kroppen, og som er vigtig i forhold til din evne til at præstere, restituere og genopbygge nedbrudte muskler efter et hårdt træningspas. Cluster Dextrin er er type kulhydrat, hvor du kan optage en relativ stor mængde hurtig, således de arbejdende muskler får de kulhydrater de har brug for.

Begge dele er vigtige hvis du træner med høj intensitet eller hvis du træner styrketræning.

Jeg tror samtidig at udholdenhedsatleter der træner mange timer hver uge, kan have stor gavn WORKOUT FOOD i forhold til at musklerne får bedre mulighed for at restituere og genopbygge sig.

I forhold til min egen træning, som for tiden primært er styrketræning, så har jeg i de sidste par år stort set altid taget en form for kulhydrat under min træning, ligesom jeg i perioder har taget et såkaldt pre-workout produkt.

Kulhydraterne har altid en god effekt, ligesom du får et ekstra boost af power og energi ved indtagelse af pre-workout (så længe kroppen ikke har vænnet sig til det).

Som jeg skrev forleden dag i et blogindlæg, så har jeg pga en specifik (og crazy) træningsmetode jeg følger, i en længere periode haft en dyb muskelømhed jeg ikke har kunne slippe af med. I hvert fald ikke indtil jeg begyndte at indtage WORKOUT FOOD.

Det var i hvert fald tydeligt for mig, at efter blot få dage med WORKOUT FOOD, så oplevede jeg en markant forskel i min restitutionsevne, min friskhed efter træning, og ikke mindst at muskelømheden forsvandt – og den er endnu ikke kommet tilbage.

Som jeg også skriver i det andet blogindlæg, så kan det også skyldes at jeg nu endelig er adapteret til træningsmetoden, om end min klare fornemmelse er, at WORKOUT FOOD også har haft en betydning.

Der er ingen tvivl om at WORKOUT FOOD bliver det, som jeg fremadrettet vil indtage i de træningspas der kræver noget af mig, og hvor det hjælper at indtage kulhydrat eller anden form for energiprodukt.

Jeg mener at produktet både er velegnet til dem der træner styrketræning og crossfit, men også til udholdenhedsatleter der træner ganske meget.

Hvis du døjer med muskelømhed eller hvis du føler du har svært ved at restituere, så kan jeg kun anbefale at du tester produktet og ser om det har samme positive effekt for dig, som den jeg har oplevet på det seneste.