Fynsk Erhverv Business Challenge
16. Feb, 2012 af Ole Stougaard

FYNSK ERHVERV BUSINESS CHALLENGE: Personlig udfordring og et stærkt netværk på to hjul

Jeg var i går nede og holde et oplæg for en gruppe fynske erhvervsledere, der alle har valgt at deltage i FYNSK ERHVERV BUSINESS CHALLENGE: Personlig udfordring og et stærkt netværk på to hjul

Projektet går ud på at give deltagerne mulighed for at prøve kræfter med en ny og fortsat lidt utraditionel netværksform, hvor fysisk aktivitet og en udfordrende målsætning kombineres med udvikling og pleje af et erhvervsnetværk. Formålet er at skabe stærke relationer og flotte personlige sejre.

Jeg fik lov til at fortælle lidt om de mentale udfordringer, der er forbundet med at træne sig op til og gennemføre langdistancekonkurrencer.

Ud over dette støtter Multitesta op om projektet ved at tilbyde alle deltagerne mulighed for at blive testet og få deres cykel bikefittet. En cykeltest vil give deltagerne et billede af deres nuværende form og arbejdskapacitet. Og med det in mente og med målet defineret er det et perfekt værktøj til at optimere træningen i de kommende måneder.

De er alle travle erhvervsledere, så den tid de bruger på træning skal bruges optimalt.

Jeg synes altid, at det er en fornøjelse, at jeg i kraft af min viden og erfaring som træner kan hjælpe en gruppe seriøse og motiverede mennesker med at nå deres mål.

Og jeg er overbevist om, at sportspladsen – hvad enten det er i spinninglokalet, på de fynske landeveje eller i de franske alper – og det at pulsen er oppe, og at der er mere aktivitet i vores højre hjernehalvdel skaber grobund for kreative tanker og gode ideer, som giver et stort erhvervsmæssigt udbytte af denne form for erhvervsnetværk.