Flotte præstationer af Mia Sørensen, Tracy Høeg og Sara Broholm ved hhv. JuelsmindeRun, Intersport Odense Cityløbet og msenow
3. Sep, 2013 af Ole Stougaard

Sara Borholm, Intersport Odense Cityløbet 2013 - Foto: Brian Flemming Jørgensen

I den forgange weekend var tre kvindelige Multitesta-atleter i aktion i hver sit løb.

Mia Sørensen var til start ved JuelsmindeRun, hvor hun løb sig til sejren på 10,5 km distancen. For Mia var løbet mest af alt en hård gang træning, idet hun er godt i gang med forberedelserne til Berlin Marathon. Mia kom i mål i tiden 42.19.

En anden Multitesta-atlet der også skal løbe Berlin Marathon er Sara Broholm. For at få en status på maratonformen, og for at få et hårdt træningspas i hus, løb Sara i søndags halvmaraton i forbindelse med Intersport Odense Cityløbet. Sara har haft lidt udfordringer med en for lav blodprocent og deraf manglende overskud på de længere træningspas, så vi havde ikke sat for store forventninger til resultatet. Men Sara overraskede sig selv positivt med en meget solid præstation. Hun gennemførte den halve maraton i tiden 1:28:06, hvilket rakte til en meget flot andenplads.

Multitesta-atleten Tracy Høeg er i for tiden i USA. Tracy er ved at forberede sig til trailløbet Superior 50 Mile Trail Race som løbes i næste weekend, og som en del af nedtrapningen og formtopningen løb hun i lørdags et 5 km løb arrangeret af msenow. Og at Tracy er i rigtig god form vidner resultatet om. Tracy vandt kvindernes 5 km distance i tiden 18.49 min, hvilket er ny personlig rekord med 30 sekunder.

Så det tyder på at både Mia, Sara og Tracy er ved at ramme topformen, og det lover kom for deres kommende hovedmål.

Stort tillykke til Mia, Tracy og Sara.