Fest og farver ved KMD Challenge Copenhagen 2012
13. Aug, 2012 af Ole Stougaard

KMD Challenge Copenhagen 2012 - Foto EHRBAHN JACOB, Politiken.dk

Under perfekte vejrforhold blev den tredje udgave af KMD Challenge Copenhagen afviklet i går. Og det var en fornøjelse af være tilskuer, og være vidne til at så mange seje triatleter kom igennem 3.8 km svømning, 180 km cykling og 42.195 km løb.

Samtidig er det også rigtigt godt at se, så stor tilskuermæssig opbakning der er til stævnet. Der var ikke mange steder langs løberuten, hvor der ikke stod tilskuer og klappede.

KMD Challenge Copenhagen er en succes.

Og succes var der også til de triatleter, som jeg har trænet frem til konkurrencen.

Lars Møller Andersen blev en flot nummer 5 i sin aldersklasse i tiden 10:25:32.

Kuno Bramsen kørte sit første race på distancen i fine 10:27:21.

Torben Nielsen kørte også sit første iron-distance race. Et meget veldisponeret race fik ham igennem på 10:48:45

Lars Rønning kørte sit andet iron-distance race på blot 8 dage. Lørdag d. 4 august “besejrede” Lars Norseman Extreme Triatlon. Norseman betegnes som verdens hårdeste iron-distance, så det var nærmest en sejr i sig selv blot at stille til start. Indtil maratonløbet havde Lars kørt rigtigt stærkt. De 180 km på cyklen blev tilbagelagt på 5 timer 05 min, men kræfterne slap op, og det blev en hård maraton at komme igennem. Men Lars holdt sig løbende, og sluttede i tiden 10:49:06.

Stort tillykke til Lars, Kuno, Torben og Lars. Og stort tillykke til de seje triatleter der i går kom igennem KMD Challenge Copenhagen 2012.