Feedback fra en glad løber der var forbi til en solotime hos Kaisersport i torsdags
11. Jun, 2013 af Ole Stougaard

Feedback fra en glad løber

I torsdags havde jeg en række solotimer og en Poserunning løbeteknikworkshop hos Kaisersport.

Der har været en masse positiv feedback fra glade løbere, og i går modtog jeg følgende fra Lene, der havde booket en solotime…

Hej Ole,

Selv tak, jeg har svært ved at få hænderne ned. Jeg tapper og ponyer derudad så sveden drypper. Jeg har skudt én video i løb med coachs eye, og det ser i mine øjne ikke helt træls ud(læs: ligner pose til forveksling). Det er stadig lidt svært at tro at det var så simpelt?

Men det bedste er, at jeg nu har håb om at se hvad min krop egentlig kan præstere, når jeg har foreberedt mig. Mit drømme Hammer trail røg i år med et brag pga achillessenen og sådan er det gået mange gange. Men nu er det slut med det! Det skal nok lykkes mig :-)

Så tak for hjælpen,jeg fortsætter med at øve mig rigoristisk og når der er gået lidt sender jeg nok en video ind som du gerne må kikke på når du har tid.

Venlige hilsener
Lene

PS Tak for links til øvelser i øvrigt. Hofteøvelsen er helt suveræn.

Skal du være den næste der får rettet og optimeret din løbeteknik så hold øje med Kaisersports hjemmeside eller deres facebookside eller book en time hos mig (ole@multitesta.dk) i Exerzice Fitness. Du kan som noget nyt også få en online evaluering af din løbeteknik via CoachMyVideo.

Læs mere om de forskellige muligheder jeg tilbyder for at få lavet en løbestilsanalyse.