Få evalueret din løbeteknik via CoachMyVideo eller Coach’ s Eye
10. Jun, 2013 af Ole Stougaard

Coach's Eyecoachmyvideo

Kunne du tænke dig at få feedback på din løbeteknik samt et træningsprogram med øvelser der kan forbedre din løbeteknik?

Jeg tilbyder forskellige former for løbestilsanalyser. Du kan booke en solotime med mig på mit kontor i Exerzice Fitness i Odense eller når jeg gæster Kaisersport. Derudover kan du deltage når jeg holder workshops i løbeteknik.

Som noget nyt kan jeg nu også tilbyde dig en online løbestilsanalyse via enten CoachMyVideo eller Coach’ s Eye. Med en af disse apps har du mulighed for på distancen at få tunet din løbeteknik, således du kan komme til at løbe lettere og hurtigere eller du kan slippe af med en løbeskade/forebygge at du bliver løbeskadet.

Det foregår på den måde at:

  1. Du får en til at videofilme dit løb. Du skal bruge en af følgende apps til din Ipad, Iphone eller Andriod smartsphone: CoachMyVideo eller Coach’s Eye
  2. Via app´en sender du din videooptagelse til mig (ole@multitesta.dk)
  3. Vi aftaler tid til en samtale på telefonen eller Skype
  4. Jeg evaluerer din video og sender din en rapport inkl træningsøvelser
  5. Vi gennemgår din løbeteknik, træningsøvelser mv. over telefonen/Skype. Varighed: 20-30 minutter

Pris: 200 kroner.

Hvis du efter nogle uger ønsker en ny evaluering, så tager vi blot en ny runde.

Har du yderligere spørgsmål til ovenstående så skriv det gerne på Multitestas Facebookside eller send mig en mail (ole@multitesta.dk)