Berlin Marathon 2010
1. Okt, 2010 af Ole Stougaard

I søndags blev det traditionsrige Berlin Marathon løbet i Tysklands hovedstad. Løbet hører til et af de største marathonløb i verdens med imponerende 40.000 deltagere.

Multicoach havde tre løbere med, og de kom alle godt igennem løbet.

Rene Olsen løb fine 3t17min. Det er ikke personlig rekord, men alligevel rigtig godt, da det blot er få uger siden han gennemførste triatlonstævnet Challenge Copenhagen. Rene deltog med fokus på at få en god oplevelse, og han formåede at løbe sidste halvmaraton hurtigere end den første samt have overskud til at nyde de sidste kilometer.

Henrik Aarup Svendsen satte ny pesonlig rekord i tiden 3t17.39 min, og han skar dermed næsten 3 minutter af sin hidtidige bedstetid sat i Hamborg Maraton i foråret.

Multicoach tredje løber var Mia Sørensen der ligesom Henrik, skar over tre minutter af hendes hidtil bedste tid på distancen. Mia kom i mål i tiden 3t07.09 minutter.

Mia beretter i sin træningsdagbog om løbet:

Jeg er hjemme igen efter en god weekend i Berlin. Jeg havde et fantastisk løb med rigtig gode ben. Jeg fik disponerede fint, og havde rigtig fint overskud. Ved 30 gik det over al forventnng MEEEEN….ved 37 gik kroppen over på fedtforbrænding, og selv med GEL var der ikke nok i kroppen til at kunne holde farten. Jeg er rigtig godt tilfreds alligevel, men ærgrer mig lidt for jeg følte, jeg havde dagen til at komme under 3:05. Dejligt at få en god oplevelse oven på København, som jo ikke gik efter planen overhovedet! Blev nr. 66 af alle kvinder og 12 i aldersklassen!

Stort tillykke til dem alle tre