Barcelona Marathon 2011
27. Feb, 2011 af Ole Stougaard

Barcelona Maraton 2011

Om en uge lyder startskuddet for den 33 udgave af Barcelona Maraton. Multitesta er repræsenteret med otte løbere – Tonny Vest, Lars Møller Andersen, Kirsten Rungholm, Heini Vogn, tre løbere fra Tækker Group samt undertegnede.

Jeg glæder mig personligt meget til løbet, og jeg føler mig i fin form. Træningen er gået planmæssigt, og der er god fart i benene. Jeg har ikke sat mig et specifikt mål for løbet, da jeg ved at resultatet meget afhænger af, hvordan den sidste uge op til løbet former sig. Med en lille røver (Hjalte) på lidt over 2 år i huset, findes der pt ikke noget der er normalt, og sygdom, et par “dårlige” nætter eller lign kan hurtigt påvirke dagsformen.

Fra de deltagende Multitest-atleter forlyder meldingen at alle er fit-for-fight.